Kружна ламба за убавина 25цм

Untitled
Photo-LED-Selfie-Stick-Ring-Fill-Light-10inch-Dimmable-Camera-Phone-Ring-Lamp-With-Stand-Tripod.jpg_q50
Photo-LED-Selfie-Stick-Ring-Fill-Light-10inch-Dimmable-Camera-Phone-Ring-Lamp-With-Stand-Tripod.jpg_q50 (1)

Kружна ламба за убавина 25цм

Kружна ламба за убавина 25цм

In stock

опис

  • Светилката за убавина е совршена опрема за осветлување во студио и за фотографите.
  • Оваа флуоресцентна светлина ги елиминира несовршеностите на кожата, ги прави боите на шминка поп и го прават лицето да има свеж чист изглед.
  • Со 3 режими на осветлување во боја: топло светло, ладно светло и ЛЕД светло.
  • Ова светло ќе ги задоволи сите ваши потреби во различни околности. Совршено затемнување на светлината е да ги одземе сите непривлечни сенки.
  • Можете лесно да го прилагодите држачот на телефонот за да пронајдете еден агол што го посакувате (хоризонтален, вертикален, со висок агол, низок агол и многу повеќе).
  • Работи со сите уреди што поддржуваат USB порт, како што се лаптоп, компјутер, електрична банка, USB полнач, AC адаптер и др.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: