LED ламба со 3 различни светла

-40%
1497924047609967005
1497924046102305110
linterna-led-recargable-luz-frontal-y-lateral-jh-669-D_NQ_NP_640767-MLM31984421430_082019-F
linterna-led-recargable-luz-frontal-y-lateral-jh-669-D_NQ_NP_803129-MLM31984423817_082019-F

LED ламба со 3 различни светла

LED ламба со 3 различни светла

499 ден 299 ден

In stock

499 ден 299 ден

опис

  • Секогаш имајте ја светлината близу вас кога ви е најпотребна, носете ја оваа ламба, LED светлина, соларна, 3 ламби.
  • Рачка за виткање што ја олеснува неговата преносливост.
  • Преносна ламба која можете да ја закачите било каде.
  • Тежина: 247 грама.
  • Напојување: 110 V – 250 V.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: