LED соларни светла со пламен

71r-CJWmNUL._AC_SL1000_
He09dcd52583d4b5899c8b33d0618984cS
H0fcc2785604b4c1fb593187656d2c74ct
21
2

LED соларни светла со пламен

LED соларни светла со пламен

In stock

опис

  • Факелот за треперење на сончевиот пламен се состои од 96 LED диоди, секој ЛЕД трепери топло жолти светла, десетици промени на пламенот, обезбедувајќи крајно реалистично треперење, уживајте во романтичниот танцувачки пламен.
  • Нашата соларна факелска светлина со треперење на пламен може автоматски да идентификува дење и ноќе со држење на упатството вклучено/исклучено, тие автоматски се вклучуваат во самракот и се исклучуваат кога ќе се раздени. Доаѓа со ниво IP65 водоотпорно на отпорен дожд, снег и мраз цела година.
  • Не е потребно електрично, без масло, без оган, без батерија. Топ-монтиран соларен панел со сензор за дневна светлина, автоматско полнење на сончевата енергија, нашиот соларен панел има поголема стапка на конверзија. Соларниот пламен факел е 43ин.
  • Вградена батерија со голем капацитет од 2200mAh, 3.7V. Работи до 10-12 часа во лето и 5 часа во зима откако е целосно наполнето. Време на полнење: 6-8ч.
  • Не е потребно ожичување, едноставно инсталирајте светла за соларен пламен каде и да сакате.

Vendor Information

You've just added this product to the cart: