Mагнетен појас за грб

-51%
93518680_946016149160852_2910470492051734528_o
94258914_946016059160861_1495188285943709696_o
93620799_946016219160845_5244549896169586688_o
93838207_946016002494200_917684492242518016_o

Mагнетен појас за грб

Mагнетен појас за грб

780 ден 380 ден

In stock

780 ден 380 ден

опис

  • Помага да се поправи вашето држење на грбот и рамото, ве прави да стоите исправени и посигурни.
  • Олеснете ја болката на средниот и горниот дел од грбот.
  • Спречете ја прогресивната искривување на ‘рбетот и променете ги лошите навики на кифоза.
  • Рехабилитација по повреди и операција на торакалниот и горниот лумбален дел на ‘рбетот и клавикулата.
  • Препорачлив за лица кои долго време поминуват пред компјутер или во седечка положба, но и за деца.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: