Pops-a-Dent комплет за поправка

-45%
popsadent3
1FDC2398477D4742AC978726BC2FDC0A
Pops-dent-web
otoheroes-pops-a-dent-repair-removal-automotive-car-tools-kit-glue-gun-or-alat-ketok-magic-v104-190
71S2B5qNxNL._SL1500_

Pops-a-Dent комплет за поправка

Pops-a-Dent комплет за поправка

999 ден 549 ден

In stock

999 ден 549 ден

опис

  • Pops-A-Dent располага со уникатни дизајни за патентирање и монтирање на систем за лепило.
  • Овој комплет е што го користат професионалци!
  • Лесен за употреба, само три лесни чекори и Pops-A-Dent ги отстранува вдлабнатини од град, врати од автомобили и многу повеќе, без да се оштети површината на вашиот автомобил.
  • Pops-A-Dent ви заштедува пари и е економична алтернатива за скапите професионалци.
  • Pops-A-Dent беше развиен и користен од стручни лица за експерти за автомобили.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: