VR BOX – Очила за виртуелна реалност

-70%
vr-box-virtual-reality-glasses
vr-box-500×500
fbg1346_3_
520-250_HR_0

VR BOX – Очила за виртуелна реалност

VR BOX – Очила за виртуелна реалност

999 ден 299 ден

In stock

999 ден 299 ден

опис

  • Спектакуларна визија за 3D реалност – Сè што ви треба е да го позиционирате телефонот, да ги прилагодите аглите на гледање, тогаш ќе видите перспективна 3D виртуелна реалност преку леќите како гледање на екранот од 320 “.
  • Заштита на очите и удобно – 8 леќи нано леќи за премачкување за да се намали 90% од радијацијата на екранот на телефонот и штетното светло рефлексија;
  • Мекото кожни подлошки ја одржува вашата кожа пријатна дури и после часови на гледање.
  • Прилагодливо растојание од ученик и фокус – Свртете го горното копче за да го прилагодите растојанието на ученикот од 55мм до 75мм.
  • Превртувајте ги страничните копчиња за да го прилагодите фокусното растојание додека носите.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: