WhatsApp/Viber

WhatsApp/Viber

Сега сме достапни на WhatsApp и VIBER

* Имаш прашање за некој производ?

* Те интересира дали го имаме на залиха?

* Не знаеш како да го нарачаш?

Пишете ни на WhatsApp / VIBER на +389 71 234 586 и ВЕДНАШ ќе ви одговориме